Previous
Next

Pescuit la staționar

Te rugăm să citești și regulamentul general de pescuit !

ATENTIE! Minciogul și salteaua de primire sunt obligatorii! Dacă nu le aveți, le puteți închiria de la noi.

Pescuit 12 ore catch and release

Partida de 12 ore este valabilă în intervalul orar 6:00 – 18:00. În urma achitării tarifului pentru această partidă, pescarul poate reține 3 kg de caras / roșioară (exemplare care să nu depășească 1 kg). Este interzisă reținerea exemplarelor de crap, cteno sau lin. Acestea vor fi eliberate imediat după capturare, nu vor fi ținute în juvelnic.

  • Taxa – 50 lei

Pescuit 12 ore cu retinere

Partida de 12 ore este valabilă în intervalul orar 6:00 – 18:00. În urma achitării tarifului pentru această partidă, pescarul poate reține o cantitate maximă de 3 kg de știucă sau somn (exemplare cu greutăți între 1 – 3 kg) și 2 kg de caras / roșioară (exemplare care să nu depășească 1 kg). Este interzisă reținerea exemplarelor de lin.

  • Taxa – 100 lei

Pescuit 24 de ore

Partida de 24 ore este valabilă în intervalul orar 18:00 – 18:00 a doua zi. In urma achitării tarifului pentru aceasta partida, pescarul poate retine o cantitate maximă de 5 kg de știucă sau somn (exemplare cu greutăți între 1 – 3 kg) și 2 kg de caras / roșioară (exemplare care să nu depășească 1 kg). Este interzisa retinerea exemplarelor de lin.

  • Taxa – 150 lei

Pescuit plantat

Plantatul cu navomodelul este o taxă suplimentară ce se va achita o dată cu achitarea partidei de pescuit de către pescarul care dorește o nădire suplimentară în acest fel. Taxa de plantat are aceeași valoare indiferent de tipul de partidă de pescuit pe care pescarul o achită (12/24 ore).
Este interzisă nădirea cu navomodelul de către alți pescari, dacă aceștia NU au achitat „taxa de plantat”

  • 20 lei – taxa de plantat

Scule suplimentare

Pescuitul pe Balta Cocorenilor este permis cu maxim 4 lansete / undițe. Pescarul care dorește să pescuiască cu mai mult decât numărul de lansete / undițe prevăzute în regulament, va achita o taxă pentru fiecare lansetă / undiță suplimentară.

  • 25 lei – taxa pentru lansetă / undiță suplimentară

Pește suplimentar

Cantitatea de pește din speciile amur / cteno, sau somn romanesc, ce se dorește a fi reținută suplimentar față de cantitatea admisă, conform taxei achitate, se va plăti separat cu prețul de 25 lei/kg. Peștele rănit sau mort din vina pescarului, care trebuia eliberat, se plătește cu o suprataxă de 50 lei/kg.

  • 25 lei – taxa pentru kilogramul de pește suplimentar.

Agrement

Persoanele în plus care însoțesc pescarul (altele decât copilul sub 7 ani) vor achita o taxă de agrement.

  • 20 lei – taxa de agrement / persoană

Grătar

Persoanele care vor dori închirierea unui grătar vor achita o taxă de 20 lei pentru fiecare partidă de pescuit achitată.

  • 20 lei – taxa pentru închirierea unui grătar.

Minciog și saltea de primire

  • 20 lei – taxa pentru închiriere minciog și saltea de primire

Administrația Băltii Cocorenilor își rezervă dreptul de a modifica valorile taxelor și abonamentelor pentru pescuitul sportiv.